Big-top festivaltent

Alle kwalitatieve live-concerten vinden plaats in een open sfeervolle big-top festivaltent. Bovendien streeft Moen Feest naar de beste geluidskwaliteit voor het ultieme concertgevoel. Natuurlijk biedt deze de nodige beschutting bij mindere weersomstandigheden.

Zittribune in tent

Terug in 2024: het toevoegen van 1000 genummerde zitplaatsen op een verhoogde tribune voor meer confort voor alle leeftijden.

St.Bernarduscafé

Welcome. This is beer heaven! Ook in 2024 gaat Moen Feest in zee met brouwerij St.Bernardus. Onze pop-up bar is hét mekka voor liefhebbers van onze 'Hemelse Nectar'. Proef o.a. de St.Bernardus Extra 4, St.Bernardus Tripel en St.Bernardus Prior 8.

Kwaremont VIP zone

3 dagen als VIP naar Moen Feest in onze exclusieve Kwaremont VIP zone. Uitstekende catering, vriendelijke bediening, een ruim aanbod aan inbegrepen dranken en front row tribunekaarten zorgen voor voor een onvergetelijk beleving.

De lekkerste gerechten

Aan Moen Feest koppelen we een food festival met de lekkerste gerechten en streekproducten. Van het traditionele festivalfood, tot internationale wereldkeuken. Van Mexicaanse gerechten tot de Aziatische keuken, onze foodtrucks voorzien onze bezoekers van culinair genot.

De sfeervolle buitenzone!

Moen Feest wil een echt belevingsfestival zijn. Daarom zorgen we voor een sfeervolle buitenzone waar onze groene lokatie perfect tot zijn recht komt. Het is dé broedplaats voor sociaal contact. Ideaal om even te ontspannen tussen de optredens door, of te genieten van een hapje of een drankje met je vrienden.

Olive Gin Cocktailbar

Terug in 2024, na de succesvolle kennismaking vorig jaar, de pop-up cocktailbar van Olive Gin. Even tot rust komen tussen de optredens door. Heerlijk genieten van de lekkere en kwaliteitsvolle cocktails in een gezellige ‘bohemian’ thematent.

Op de kermis!

Op het reuzenrad had je een perfect uitzicht op de weidse omgeving in 2022, vorig jaar kon je wild te keer gaan op ons uniek piratenschip. De kermisattractie is één van de buitengewone kenmerken van het festival, ook voor de volgende editie zorgen we opnieuw voor een spectaculaire attractie.